B&G. Biuro projektów. Projekty technologiczne zakładów gastronomicznych. Biernat M.

Brożka 2b lok. 26 01-442 ; Warszawa,

Tel: Tel/fax: 22 836 00 10


B&G. Biuro projektów. Projekty technologiczne zakładów gastronomicznych. Biernat M.

Brożka 2b lok. 26 01-442 ; Warszawa,

Tel/fax: 22 836 00 10

http://www.bgprojekt.com


B&G. Biuro projektów. Projekty technologiczne zakładów gastronomicznych. Biernat M.

Tagi: :PROJEKTUJEMY ZAPLECZA GASTRONOMICZNE DLA:• kuchni hotelowych• kuchni szpitalnych• restauracji• kantyn biurowych• barów, cafeterii i pizzerii• pensjonatów• domów pomocy społecznej• kuchni w szkołach, przedszkolach i żłobkach• gospodarstw agroturystycznychoraz zaplecza sklepów:• ogólnospożywczych• mięsno-wędliniarskich• hipermarketówCO ZAWIERA PROJEKTZakres projektu technologicznego obejmuje:• wizję lokalną obiektu (w przypadku modernizacji)• uzgodnienia z Inwestorem• opracowanie układu funkcjonalnego pomieszczeń, spełniającego aktualne wymogi przepisów BHP i Sanepidu• opis procesów technologicznych, lokalizację i dobór wyposażenia technologicznego• wytyczne dla branż projektowych:- architektoniczno-budowlane- wodno-kanalizacyjne (bilans wody i ścieków)- instalacji elektrycznej - 230V i 400V (bilans mocy)- wentylacji mechanicznej i klimatyzacji (bilans zysków ciepła od urządzeń)- centralnego ogrzewania• uzgodnienie projektu z rzeczoznawcą ds. Sanepidu i BHPProjekty są opracowywane zgodnie z obowiązującymi dyrektywami HACCPDLA KOGO PROJEKTUJEMYKomu jest potrzebny projekt technologiczny? Każdemu, kto chce:- otworzyć lokal gastronomiczny, sklep spożywczy itp.- odebrać lokal przez Sanepid - uzyskać koncesję na alkoholDLACZEGO MYZapewniamy:- nowoczesne i funkcjonalne rozwiązania projektowe poparte: * wieloletnim doświadczeniem* znajomością obowiązujących przepisów sanitarno-higienicznych i budowlanych* rozeznaniem wyposażenia gastronomicznego- szybkie terminy- konkurencyjne ceny- doradztwo inwestycyjne- uzyskanie wymaganych odstępstw- obecność przy odbiorze lokalu przez Sanepid Dodatkowe dane kontaktowe:B&G BIURO PROJEKTÓW s.c. - Małgorzata BiernatPROJEKTYTECHNOLOGICZNE KUCHNI01-442 Warszawaul. J. Brożka 2B lok. 26tel./fax +48 (22) 836 00 10tel. kom. 606 928 542, m.biernat@me.comAdres do korespondencji01-496 Warszawaul. Sosnowiecka 6/2PROJEKTY GRAFICZNETomasz Biernattel. kom.: 608 577 744e-mail: tomasz.biernat@me.com biuro projektów projekty graficzne projekty zakładów grastronomicznych projekty kuchni projekty restauracji

Kategorie: :PROJEKTUJEMY ZAPLECZA GASTRONOMICZNE DLA:• kuchni hotelowych• kuchni szpitalnych• restauracji• kantyn biurowych• barów, cafeterii i pizzerii• pensjonatów• domów pomocy społecznej• kuchni w szkołach, przedszkolach i żłobkach• gospodarstw agroturystycznychoraz zaplecza sklepów:• ogólnospożywczych• mięsno-wędliniarskich• hipermarketówCO ZAWIERA PROJEKTZakres projektu technologicznego obejmuje:• wizję lokalną obiektu (w przypadku modernizacji)• uzgodnienia z Inwestorem• opracowanie układu funkcjonalnego pomieszczeń, spełniającego aktualne wymogi przepisów BHP i Sanepidu• opis procesów technologicznych, lokalizację i dobór wyposażenia technologicznego• wytyczne dla branż projektowych:- architektoniczno-budowlane- wodno-kanalizacyjne (bilans wody i ścieków)- instalacji elektrycznej - 230V i 400V (bilans mocy)- wentylacji mechanicznej i klimatyzacji (bilans zysków ciepła od urządzeń)- centralnego ogrzewania• uzgodnienie projektu z rzeczoznawcą ds. Sanepidu i BHPProjekty są opracowywane zgodnie z obowiązującymi dyrektywami HACCPDLA KOGO PROJEKTUJEMYKomu jest potrzebny projekt technologiczny? Każdemu, kto chce:- otworzyć lokal gastronomiczny, sklep spożywczy itp.- odebrać lokal przez Sanepid - uzyskać koncesję na alkoholDLACZEGO MYZapewniamy:- nowoczesne i funkcjonalne rozwiązania projektowe poparte: * wieloletnim doświadczeniem* znajomością obowiązujących przepisów sanitarno-higienicznych i budowlanych* rozeznaniem wyposażenia gastronomicznego- szybkie terminy- konkurencyjne ceny- doradztwo inwestycyjne- uzyskanie wymaganych odstępstw- obecność przy odbiorze lokalu przez Sanepid Dodatkowe dane kontaktowe:B&G BIURO PROJEKTÓW s.c. - Małgorzata BiernatPROJEKTYTECHNOLOGICZNE KUCHNI01-442 Warszawaul. J. Brożka 2B lok. 26tel./fax +48 (22) 836 00 10tel. kom. 606 928 542, m.biernat@me.comAdres do korespondencji01-496 Warszawaul. Sosnowiecka 6/2PROJEKTY GRAFICZNETomasz Biernattel. kom.: 608 577 744e-mail: tomasz.biernat@me.com biuro projektów projekty graficzne projekty zakładów grastronomicznych projekty kuchni projekty restauracji

B&G. Biuro projektów. Projekty technologiczne zakładów gastronomicznych. Biernat M.

Brożka 2b lok. 26 01-442 ; Warszawa,
Tel: Tel/fax: 22 836 00 10
http://www.bgprojekt.com

:PROJEKTUJEMY ZAPLECZA GASTRONOMICZNE DLA:• kuchni hotelowych• kuchni szpitalnych• restauracji• kantyn biurowych• barów, cafeterii i pizzerii• pensjonatów• domów pomocy społecznej• kuchni w szkołach, przedszkolach i żłobkach• gospodarstw agroturystycznychoraz zaplecza sklepów:• ogólnospożywczych• mięsno-wędliniarskich• hipermarketówCO ZAWIERA PROJEKTZakres projektu technologicznego obejmuje:• wizję lokalną obiektu (w przypadku modernizacji)• uzgodnienia z Inwestorem• opracowanie układu funkcjonalnego pomieszczeń, spełniającego aktualne wymogi przepisów BHP i Sanepidu• opis procesów technologicznych, lokalizację i dobór wyposażenia technologicznego• wytyczne dla branż projektowych:- architektoniczno-budowlane- wodno-kanalizacyjne (bilans wody i ścieków)- instalacji elektrycznej - 230V i 400V (bilans mocy)- wentylacji mechanicznej i klimatyzacji (bilans zysków ciepła od urządzeń)- centralnego ogrzewania• uzgodnienie projektu z rzeczoznawcą ds. Sanepidu i BHPProjekty są opracowywane zgodnie z obowiązującymi dyrektywami HACCPDLA KOGO PROJEKTUJEMYKomu jest potrzebny projekt technologiczny? Każdemu, kto chce:- otworzyć lokal gastronomiczny, sklep spożywczy itp.- odebrać lokal przez Sanepid - uzyskać koncesję na alkoholDLACZEGO MYZapewniamy:- nowoczesne i funkcjonalne rozwiązania projektowe poparte: * wieloletnim doświadczeniem* znajomością obowiązujących przepisów sanitarno-higienicznych i budowlanych* rozeznaniem wyposażenia gastronomicznego- szybkie terminy- konkurencyjne ceny- doradztwo inwestycyjne- uzyskanie wymaganych odstępstw- obecność przy odbiorze lokalu przez Sanepid Dodatkowe dane kontaktowe:B&G BIURO PROJEKTÓW s.c. - Małgorzata BiernatPROJEKTYTECHNOLOGICZNE KUCHNI01-442 Warszawaul. J. Brożka 2B lok. 26tel./fax +48 (22) 836 00 10tel. kom. 606 928 542, m.biernat@me.comAdres do korespondencji01-496 Warszawaul. Sosnowiecka 6/2PROJEKTY GRAFICZNETomasz Biernattel. kom.: 608 577 744e-mail: tomasz.biernat@me.com biuro projektów projekty graficzne projekty zakładów grastronomicznych projekty kuchni projekty restauracji

Tel: Tel/fax: 22 836 00 10

B&G. Biuro projektów. Projekty technologiczne zakładów gastronomicznych. Biernat M.

Tel. Tel/fax: 22 836 00 10